Translate

diumenge, 14 de setembre del 2014

Barça guanya, Atlètic de Madrid també i Reial Madrid a 6! / Barça gana, Atlético también y Real Madrid a 6!

El FC Barcelona va guanyar per 2-0 al Athletic de Bilbao el dissabte a la tarda en un molt bon partit de tot l'equip, tot i que va costar molt aconseguir marcar els gols, els qual van arribar amb unes jugades de Messi que Neymar va rematar per convertir els 2 gols i aconseguir guanyar el partit.
Tercer partit de lliga del Barça de Luis Enrique, i aquest Barça agrada i molt a l'afició, ara a pensar en la Champions contra el Basilea.
Pel que fa al derbi madrilenc, l'Atlètic de Madrid va aconseguir guanyar al Reial Madrid per 1-2 al Santiago Bernabeu. El partit va ser molt disputat la primera part, la segona va ser de domini Atlètic amb un gran Arda Turan i un Cristano Ronaldo molt enfonsat, que només va marcar de penal.
Segona derrota consecutiva del Reial Madrid i es van escoltar xiulades al Santiago Bernabeu, es queda a 6 punts del FC Barcelona.
Joel Cuello Duarte

El FC Barcelona ganó por 2-0 al Athletic de Bilbao el sábado por la tarde en un muy buen partido de todo el equipo, todo y que costó mucho marcar los goles, lo cuales llegaron con unas jugadas de Messi que Neymar remató para convertir los 2 goles i conseguir ganar el partido.
Tercer partido de liga del Barça de Luis Enrique, y este Barça gusta y mucho a la afición, ahora a pensar en la Champions contra el Basilea.
Por lo que hace al derbi madrileño, el Atlético de Madrid consiguió ganar al Real Madrid por 1-2 en el Santiago Bernabeu. El partido fue muy disputado en la primera parte, en la segunda el dominio fue del Atlético con un gran Arda Turan y un Cristiano Ronaldo muy hundido, que solo consiguió marcar de penalti.
Segunda derrota consecutiva del Real Madrid y se escucharon silbidos en el Santiago Bernabeu, se queda a 6 puntos del FC Barcelona.