Translate

dijous, 21 d’agost del 2014

La FIFA ataca de nou a La Masia / La FIFA ataca de nuevo a La Masia

Avui la FIFA ha decidit de renunciar el recurs que el Barça va demanar quan va sorgir el cas dels nens de La Masia amb situació irregular.
I es que d'un dia per l'altre la FIFA ha decidit que mantindrà la sanció al FC Barcelona, a una velocitat una mica sospitosa, aquesta sanció impedirà que el club fitxi jugadors, un cop sigui el 31 d'agost i fins al gener de 2016.
Aquest cas, pot causar una rapidíssima planificació de la temporada 2015/2016 i fer que en 12 dies pugui fitxar a nous jugadors.
Jugadors d’altíssim nivell han defensat l’estil de La Masia, i el propi Messi ha declarat que avui en dia ell és qui és gràcies a La Masia.
Per cert, feu una visita a aquest bloc, esta realment bé: http://blogol7.blogspot.com.es/ BLOGOL
Joel Cuello Duarte

Hoy la FIFA ha decidido de renunciar al recurso que el Barça pidió cuando surgió el caso de los niños de La Masia en situación irregular.
Y es que de un día para el otro la FIFA ha decidido que mantendrá la sanción al FC Barcelona, a una velocidad más que sospechosa, esta sanción impedirá que el club fiche jugadores, a partir del 31 de agosto hasta enero del 2016.
Este caso, puede causar una rapidísima planificación de la temporada 2015/2016 y hacer que en 12 días pueda fichar a nuevos jugadores.
Jugadores de altísimo nivel han defendido el estilo de La Masia, y el propio Messi ha declarado que hoy en día el es el que es gracias a La Masia.
Por cierto, haced una visita a este bloc, está realmente bien: http://blogol7.blogspot.com.es/ BLOGOL
Joel Cuello Duarte 





2 comentaris:

  1. Pobre Masia com si tinges culpa d'alguna cosa els nens i nenes que hi han!

    ResponElimina
  2. Gracies per posar el enllaç del meu blog aquí. Una vergonya això de la FIFA amb la Masia.

    ResponElimina