Translate

dissabte, 9 d’agost del 2014

Vermaelen al Barça per 18M i Diego López regalat al AC Milan / Vermaelen al Barça per 18M y Diego López regalado al AC Milan

Avui s'han fet oficials 2 noticies molt importants, una pel Barça i una altra pel Reial Madrid.
El FC Barcelona ha fet oficial el fitxatge del defensa central belga i de 28 anys Thomas Vermaelen, procedent del Arsenal, i ha costat 18M.
Bon fitxatge! Segurament el millor desprès de Ter Stegen, personalment Vermaelen és un central que a mi m'agrada molt i amb els ulls tancats afirmo que serà molt millor que Mathieu i el preu ha sigut més barat!
I el cas del Reial Madrid ha sigut el punt i final a una guerra que ja feia temps que durava, Diego López ha estat regalat al AC Milan, un bon regal pels 2 clubs, ja que el Madrid s'estalvia pagar-li el sou i treure's un porter d'asobre, i el AC Milan s'emporta un bon porter amb més que experiència.
Joel Cuello Duarte

Hoy se han hecho oficiales 2 noticias muy importantes, una para el Barça y otra para el Real Madrid.
El FC Barcelona ha hecho oficial el fichaje del defensa central belga y de 28 años Thomas Vermaelen, procedente del Arsenal, y ha costado 18M.
¡Buen fichage! Seguramente el mejor después de Ter Stegen, personalmente Vermaelen es un central que a mi me gusta mucho y con los ojos cerrados afirmo que será mejor que Mathieu y el precio ha sido más barato!
Y el caso del Real Madrid ha sido  el punto y final a una guerra que ya hacía tiempo que duraba, Diego López ha sido regalado al AC Milan, un buen regalo para los 2 clubes, ya que el Madrid se ahorra de pagarle el suelo y se quita de encima un portero titular, y el AC Milan se lleva a un buen portero con mucha experiencia. 
Joel Cuello Duarte






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada