Translate

dimecres, 13 d’agost del 2014

Neymar ja entrena al 100% / Neymar ya entrena al 100%

El davanter brasiler Neymar, després d'haver-se entrenat varis dies conjuntament amb tot el grup, al finalitzar la sessió d'avui hem pogut comprovar que després de recuperar-se de la seva lesió d'esquena Neymar tornar al seu gran estat de forma i tornar a estar al 100%.

D'aquesta manera podria rebre l'alta mèdica després de la sessió d'entrenament de diumenge, i entrar per primer cop després del Mundial en una llista de convocats, aquest cop pel nou entrenador Luis Enrique, i així disputar el trofeu Joan Gamper.
Joel Cuello Duarte

El delantero brasileño Neymar, después de haberse entrenado varios días conjuntamente con todo el grupo, al finalizar la sesión de hoy hemos podido comprobar que después de recuperarse de su lesión de espalda Neymar vuelve a tener su gran estado de forma y vuelve a estar al 100%. De esta manera podría recibir el alta medica después de la sesión de entrenamiento de domingo, y entrar por primera vez después del Mundial en una lista de convocados, esta vez con su nuevo entrenador Luis Enrique, y asín disputar el trofeo Joan Gamper.
Joel Cuello Duarte






2 comentaris: