Translate

dilluns, 14 de juliol del 2014

Alemanya campiona del Món! / ¡Alemania campeonal del Mundo! / Germany World Champion! / Deutschlan Weltmeister!!!

Alemanya es proclama campiona del Món per quarta vegada, després de vèncer per 1-0 a Argentina al minut 112.
El partit va estar tota l'estona molt igualat, la primera part va dominar més Alemanya, a la segona més Argentina, i a la prorroga va dominar Alemanya, tot i el gran esgotament general. Totes dues seleccions van fer un gran partit i qualsevol es mereixia guanyar, però no va ser fins després del descans de la prorroga, on Löw va dir a Götze: jugaràs de davanter centre i seràs el nostre heroi. I Klose li va dir: Avui et toca marcar a tu. I Götze així ho va fer, va marcar el gol i es va convertir en l'heroi alemany.
Del partit cal destacar-ne la gran actuació de Javier Mascherano, i de Manuel Neuer, el porter alemany li va ser otorgat el Golden Glove Adidas, que el converteix en el millor porter del Mundial, la meva més sincera enhorabona!!!
Messi li van donar la Golden Ball, millor jugador i a James Rodríguez la Golden Boat Adidas, com a màxim golejador.
Aquí ens deixa el Mundial de Brasil 2014! Moltes gràcies Alemanya!!!
Aquí van unes paraules en alemany: Jaaaaaaaa!!! Deutschland Weltmeister!!! Dankeeeee Götze!!! Tooooooooor!!!
Joel Cuello Duarte

Alemania se proclama campeona del Mundo por cuarta vez, después de vencer por 1-0 a Argentina en el minuto 112.
El partido fue todo el rato muy igualado, la primera parte dominó más Alemania, en la segunda más Argentina, y en la prorroga dominó Alemania, todo y el gran cansancio general. Las 2 selecciones hicieron un gran partido y cualquiera se merecía ganar, pero no fue hasta después del descanso de la prorroga, donde Löw le dijo a Götze: jugarás de delantero centro y serás nuestro héroe. Y Klose le dijo: Hoy te toca marcar a ti. Y Götze así lo hizo, marcó el gol y se convirtió en el héroe aleman.
Del partido hace falta destacar la gran actuación de Javier Mascherano, y de Manuel Neuer, al portero alemán se le otorgó el Adidas Golden Glove, que le convierte en el mejor portero del Mundial, mi más sincera enhorabuena!!!
Messi le dieron el Golden Ball, mejor jugador y a James Rodríguez el Adidas Golden Boat, como máximo goleador.
Aquí nos deja el Mundial de Brasil 2014! Muchas gracias Alemania!!!
Aquí van unas palabras en alemán: Jaaaaaaaa!!! Deutschland Weltmeister!!! Dankeeeee Götze!!! Tooooooooor!!!