Translate

dijous, 24 de juliol del 2014

Jérémy Mathieu fitxat i Bojan Krkic venut / Jérémy Mathieu fichado y Bojan Krkic vendido

Avui s'han fet oficials el nou fitxatge i la nova venda del FC Barcelona.
Jérémy Mathieu, defensa central procendent del València i de 31 anys, ha arribat avui al FC Barcelona, i ha costat 20M d'euros, demà és farà la presentació oficial del central que tant necessitava el Barça.
En la meva opinió, un error més de la directiva. Haver de pagar 20M d'euros per un central de 31 anys i que mai ha anat a un Mundial, ho trobu una manera de llançar els diners, peró putser així Marc Barta té més oportuniats.
Bojan Krkic, davanter del Barça, que tornava de la seva cesió del Ajax, ha sigut traspassat al Stoke City per 1,7M d'euros.
En la meva opinió es veia a venir que Bojan havia de ser traspassat, la seva etapa al FC Barcelona va acabar fa anys, i li dessitjo lo millor a la Premier League!
Joel Cuello Duarte

Hoy se han hecho oficiales el nuevo fichaje y la nueva venta del FC Barcelona.
Jérémy Mathieu, defensa central procedente del Valencia y de 31 años, ha llegado hoy al FC Barcelona, y ha costado 20M de euros, mañana se hará la presentación oficial del central que tanto necesitaba el Barça.
En mi opinión, otro error más de la directiva. Haber pagado 20M de euros por un central de 31 años y que nunca ha ido a un Mundial, lo encuentro una manera de tirar el dinero, pero a lo mejor así Marc Barta tiene más oportunidades.
Bojan Krkic, delantero del Barça, que volvía de su cesión en el Ajax, ha sido traspasado al Stoke City por 1.7M de euros.
En mi opinión, se veía a venir que Bojan tenía que ser traspasado, su etapa en el FC Barcelona acabó hace años, y le deseo lo mejor en la Premier League!
Joel Cuello Duarte





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada