Translate

dijous, 31 de juliol del 2014

El 3-5-2 nou esquema de Luis Enrique / El 3-5-2 nuevo esquema de Luis Enrique

Aprofitant el stage a Anglaterra Luis Enrique ha fet unes proves amb un nou esquema tàctic, el conegut com a 3-5-2.
Aquest esquema consta de: 3 defenses en la mateixa línia, 2 pivots defensius, 2 interiors, 1 mitja punta i els 2 atacants i el porter.
El motiu pel qual Luis Enrique ha pensat en aquest sistema es per poder adaptar els nous fitxatges que ha fet la directiva en la plantilla, i intentar de recuperar al millor Messi. Els 3 defensors tindran la bàsica funció de defensar i poca cosa més. Els 2 pivots defensius que sembla ser que seran Mascherano i Busquets ajudaran en la defensa. Els interiors que poden ser Iniesta, Rakitic, Jordi Alba, Xavi, Sergi Roberto estaran per davant i més enganxats a les bandes. El mitja punta tot apunta a que serà Messi, ja que amb Argentina va demostrar dominar la posició a la perfecció. Els davanters que poden ser Neymar, Luis Suarez, Pedro i Deulofeu. I sense descuidar la figura del porter, super important en qualsevol plantilla.
Personalment m'agraden molt les idees que té Luis Enrique, amb aquest sistema pot arribar a trobar les millors versions dels seus jugadors!
Joel Cuello Duarte

Aprovechando el stage en Inglaterra Luis Enrique ha hecho unas pruebas con un nuevo esquema táctico, el conocido como a 3-5-2.
Este esquema consta de: 3 defensas en la misma linea, 2 pivotes defensivos, 2 interiores, 1 media punta y el portero.
El motivo por el cual Luis Enrique ha pensado en este sistema es para poder adaptar los nuevos fichages que ha hecho la directiva en la plantilla, y intentar de recuperar al mejor Messi. Los 3 defensas tendrán la función básica de defender y poca cosa más. Los 2 pivotes defensivos que parece ser que serán Mascherano y Busquets ayudarán en la defensa. Los interiores que pueden ser Iniesta, Rakitic, Jordi Alba, Xavi, Sergi Roberto estarán por delante y más juntos a las bandas. El media punta que todo apunta a que será Messi, ya que con Argentina demostró que domina a la perfección esta posición. Los delanteros que pueden ser Neymar, Luis Suarez, Pedro y Deulofeu. Y sin olvidar la figura del portero, super importante en cualquier plantilla.
Personalmente me gustan mucho las ideas que tiene Luis Enrique, con este sistema puede llegar a encontrar las mejores versiones de los jugadores!
Joel Cuello Duarte







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada