Translate

diumenge, 6 de juliol del 2014

Argentina 1 - Bèlgica 0 / Argentina 1 - Belgica 0

Tercer partit de quarts de final que enfrontava a Argentina contra Bèlgica, el resultat final va ser de 1-0 amb la classificació de la selecció Argentina, l'únic gol del partit va arribar al minut 8 per part de Gonzalo Higuaín.
El partit es resumeix fàcil, a la primera part un domini argentí i una Bèlgica molt fluixa, amb bones jugades individuals de Messi, d'on va venir el gol. Això va canviar a la segona part, on Bèlgica es va créixer buscant el gol amb jugades col·lectives, i Argentina es va tancar a mantenir el resultat.
Di Maria es va lesionar i es perd el que queda de Mundial, cosa que crec que afectarà molt negativament als argentins.
En la meva opinió, veig a Argentina amb complicacions per aconseguir el Mundial, i més amb la lesió de Di Maria, però com a part positiva tenen que cada cop més Messi esta destacant amb les seves actuacions.
Per cert! Ja en són 3/3 dels equips que van dir que passarien a semifinals.
Joel Cuello Duarte

Tercer partido de cuartos de final que enfrontaba a Argentina contra Bélgica, el resultado final fue de 1-0 con la clasificación de la selección Argentina, el único gol del partido fue en el minuto 8 por parte de Gonzalo Higuaín.
El partido se resumen fácil, en la primera parte un dominio argentino y una Bélgica muy floja, con buenas jugadas individuales de Messi, de donde vino el gol. Esto cambio en la segunda parte, donde Bélgica creció buscando el gol con jugadas colectivas, y Argentina se cerró a defender el resultado.
Di Maria sufrió una lesión y se pierde lo queda de Mundial, cosa que creo que afectará muy negativamente a los argentinos.
En mi opinión, veo a Argentina con complicaciones para ganar el Mundial, y más con la lesión de Di Maria, pero como parte positiva tienen que cada vez más Messi esta destacando con sus actuaciones.
¡Por cierto! Ya son 3/3 de los equipos que dije que pasaran a semifinales.