Translate

dissabte, 5 de juliol del 2014

Brasil 2 - Colòmbia 1 / Brasil 2 - Colombia 1

Segon partit dels quarts de final del Mundial que enfrontava a Brasil contra Colòmbia, el resultat final ha sigut de 2-1 amb la victòria brasilera. Això vol dir que ja tenim una semifinal: Alemanya - Brasil.
Pel que fa al partit, i en primer lloc ha sigut la substitució del 11 inicial de Dani Alves per Maicon. Ha sigut un partit molt equilibrat, amb el joc i la possessió per a Colòmbia i les contraatacs de Brasil.
Els gols han sigut per a Thiago Silva (1-0), David Luiz (2-0) i James Rodríguez (2-1). Neymar ha hagut d'abandonar el partit lesionat i amb camilla, es dubte per les semis. Silva sancionat per les semis.
En la meva opinió, el partit d'avui ha reflectit que el Brasil no té tant bon equip com per guanyar un Mundial, i a la pròxima semifinal tots els meus vots són per Alemanya. 
Per cert! S'ha complert la semifinal que havia pronosticat.
Demà tenim els altres dos quarts: Holanda - Costa Rica i Argentina - Bèlgica.

Segundo partido de los cuartos de final del Mundial que enfrontaba a Brasil contra Colombia, el resultado final ha sido de 2-1 con la victoria brasileña. Esto quiere decir que ya tenemos aquí una semifinal: Alemania - Brasil.
Por lo que hace al partido, y en primer lugar ha sido la substitución del 11 de Dani Alves por Maicon. Ha sido un partido muy equilibrado, con el juego y la posesión para Colombia y los contraataques de Brasil.
Los goles han sido de Thiago Silva (1-0), David Luiz (2-0) i James Rodríguez (2-1). Neymar ha abandonado el partido lesionado y con camilla, es duda para las semis. Silva sancionado para las semis.
En mi opinión, el partido de hoy ha reflejado que Brasil no tiene tan buen equipo como para ganar un Mundial, y en la próxima semifinal todos mis votos son para Alemania.
¡Por cierto! Se ha cumplido la semifinal que había pronosticado.
Mañana tenemos los otros dos cuartos: Holanda - Costa Rica y Argentina - Belgica.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada