Translate

dimecres, 2 de juliol del 2014

Bèlgica 2 - 1 E.E.U.U.

La selecció belga aconsegueix classificar-se pels quarts de final, al haver guanyat per 2-1 als E.E.U.U., amb gols de Kevin De Bruyne (1-0) al minut 93, de Romelu Lukaku (2-0) al minut 105 i de Julian Green (2-1) al minut 107. Aquest resultat classifica a Bèlgica per jugar contra Argentina els quarts de final.
En la meva opinió, merescuda victòria dels belgas, tant per joc col·lectiu com pe joc individual, sense treure mèrits a la selecció americana que ha jugat un gran partit, aconseguint la pròrroga en molta part gràcies al porter Tim Howard. Cada cop més sembla ser que aquest Mundial sigui el dels porters, cosa que m'agrada perquè es dóna la importància que qualsevol porter ha de tenir.

També dir que la selecció belga en aquest Mundial pot arribar encara més lluny, i no m’estranyaria si guanyes a Argentina, ja que és una selecció repleta de jugadors joves, amb molta qualitat i moltes ganes de fer coses importants.