Translate

divendres, 4 de juliol del 2014

França 0 - Alemanya 1 / Francia 0 - Alemania 1

Primer partit de quarts de final del Mundial, el partit era França contra Alemanya i el resultat final ha sigut 0-1 amb la victòria de la selecció d'Alemanya, amb el gol del defensa Mats Hummels, desprès d'un centre de Toni Kroos de falta.
En la meva opinió, i tal i com vaig dir en el passat post sobre Alemanya, veig a aquesta selecció com a possible campiona del Món. I tot i que avui ha marcat el defensa Hummels, crec que Alemanya ha perdonat moltes ocasions. 
M'ha agradat molt tornar a veure a la defensa a Hummels i a Lahm a la banda dreta, i he trobat molt acertada la decisió del tècnic Joachim Löw de rotar a Götze i fer jugar a Klose com ha davanter, tot i que no haig fet el seu millor partit.
Ara Alemanya jugarà contra el campió del partit de Brasil contra Costa Rica. I de moment porto 1/1 de les seleccions que jo creia que arribarien a les semifinals.

Primer partido de cuartos de final del Mundial, el partido era Francia contra Alemania y el resultado final ha sido de 0-1 con la victoria de la selección de Alemania, con el gol del defensa Mats Hummels, después de un centro de Toni Kroos de falta.
En mi opinión, y tal como dije en el pasado post sobre Alemania, veo a esta selección como posible campeona del Mundo. Todo i que hoy ha marcado el defensa Hummels, creo que Alemania ha perdonado muchas ocasiones.
Me ha gustado mucho volver a ver en la defensa a Hummels y a Lahm en la banda derecha, y creo muy acertada la decisión del técnico Joachim Löw de rotar a Götze y hacer jugar a Klose como delantero, todo y que no ha hecho su mejor partido.
Ahora Alemania jugará contra el campeón del partido de Brasil contra Costa Rica. Y de momento llevo 1/1 de las selecciones que llegarán a las semifinales. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada