Translate

dimecres, 9 de juliol del 2014

Brasil 1 - Alemanya 7 / Brasil 1 - Alemania

Primera semifinal del Mundial... i bueno que en podem dir... el partit és molt fàcil de resumir, sense Thiago Silva ni Neymar la selecció d'Alemania ha passat per sobre sense compansió pels brasilers.
Els gols han sigut de Müller (0-1) al minut 11. De Klose (0-2) al minut 23. De Kroos (0-3) al minut 24 i el (0-4) al minut 26. De Khedira (0-5) al minut 29. De Schürrle (0-6) al minut 69 i el (0-7) al minut 79. I de Oscar (1-7). I es que quan et marquen el 0-5 a la mitja hora de joc i l'equip rival et fa un joc tant brillant com el d'Alemanya poc més pot fer que aplaudir a la teva selecció rival.
Avui estic molt molt content perque m'encanta com està jugant Alemanya en aquest Mundial, és mereix guanyar-lo!!!
I una dada molt rellevant, Miroslav Klose, amb el gol d'avui ha marcat el seu 16è gol en els Mundials, i es converteix en el màxim golejador de tots els temps.
Vaig pronostica una final Alemanya - Argentina i ja esta Alemanya classififcada. Demà Holanda - Argentina.
I ja per últim vull destacar el Mundial que està fent Manuel Neuer, tot i el gol no has tingut cap error avui, ets el millor porter!!!
Deutschland ist das beste!!!
Gratulation!!!
Joel Cuello Duarte

Primera semifinal del Mundial... y bueno que se puede decir... el partido se resumen muy fácil, sin Thiago Silva ni Neymar la selección de Alemania ha pasado por encima sin compasión de los brasileños.
Los goles han sido de Müller (0-1) al minuto 11. De Klose (0-2) al minuto 23. De Kroos (0-3) al minuto 24 y el (0-4) al minuto 26. De Khedira (0-5) al minuto 29. De Schürrle (0-6) al minuto 69 i el (0-7) al minuto 79. Y de Oscar (1-7). Y es que cuando te marcan el 0-5 en la media hora de juego y el equipo rival te hace un juego tan brillante  como el de Alemania poco más puedes hacer que aplaudir a tu selección rival.
Hoy estoy muy muy contento porque me encanta como esta jugando Alemania en este Mundial, se merece ganarlo!!!
Y un dato muy relevante, Miroslav Klose, con el gol de hoy ha marcado su 16º gol en los Mundiales, y se convierte en el máximo goleador de todos los tiempos.
Pronostiqué una final Alemania - Argentina y ya está Alemania clasificada. Mañana Holanda - Argentina.
Y ya por último quiero destacar el Mundial que está haciendo Manuel Neuer, todo y el gol no has tenido ningún error hoy, eres el mejor portero!!!